11. desember 2022

Johanne kosesokk - NORSK STRIKKEDESIGN

ENDELIG!!!!

Endelig kan jeg slippe katten ut av sekken!!

-men det er jo egentlig ikke noen katt, og slettes ikke noen sekk heller, hahaha

Eller, katta heter Johanne kosesokk, og hun er som navnet tilsier, en sokk. Men ikke hvilken som helst sokk, må vite. Hun er en deilig myk, lodden og varm kosesokk. Perfekt til å dra på seg på kalde vinterdager. Jeg syns hun er så vakker, jeg er nærmest helt forelska.

Mønsteret er nå endelig på tur ut i den store verden. Jeg har måttet vente så lenge fordi hun skulle debutere først. Hun stakk tåa fram her tidligere i år, ja hun måtte jo teststrikkes da. Da ble hun vist frem i et par Podcaster på YouTube. Hvis du følger med på podcasten Bare en maske til, og min egen kanal, ja da er det mulig at du har sett henne.

Men, altså, nå tok hun turen innom ukebladet Familien først før jeg kunne annonsere publisering. Familien, da dere! Tenk, at mitt mønster er publisert i et ukeblad som når heeele Norge! Jeg er helt ør! og glad! og litt stolt, om jeg får si det selv. Det er lov å være stolt nå, ikke sant?

Da e-posten med utkast til korrekturlesing kom, og det gikk opp for meg at nå skjer det virkelig! -  lykkefølelsen boblet og jeg sto og hoppet opp og ned på gulvet og danset rundt meg selv av glede. Bra at jeg var elene hjemme da, for jeg så sikkert helt hysterisk ut. hahaha. 

Nå er bladet kommet ut, og jeg kan endelig publisere mønsteret i min egen Ravelrybutikk.

Johanne kosesokk strikkes i 1 tråd Arwetta classic og 1 tråd Tilia , begge fra Filcolana. Jeg har strikket modellene i Arwetta farge 267, Lavendelfrost og Tilia i farge 353, Fresia

Sokkene strikkes ovenfra og ned. Den har mansjett med flettemønster som brettes ned over ribbestrikket legg. Ribbestrikken fortsetter også fremover foten, noe som gjør at sokken sitter godt på foten og kan tilpasses flere størrelser.

Mønsteret kommer i 3 størrelser: 26–29/15–18 cm  (29,5–34/18,5–20) 34,5–38/20,5–23,5 cm.

Til de to barnestørrelsene trenger du ett nøste av hver kvalitet, for voksenstørrelsen trenger du 2 nøster av hver kvalitet.

Bare se så fin hun er

Mønsteret finner du her: Johanne kosesokker

Jeg håper dere liker sokkene like godt som meg 😄


***

Ha en fortsatt fortreffelig strikkedag4 kommentarer:

 1. Inger Johanne Granli15. desember 2022 kl. 16:51

  Gratulerer! Så gøy og jeg er så glad og stolt på dine vegne Anne! Jeg abonnerer på Familien, men har ikke sett det. Hvilket nr står de i?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Inger Johanne, Sokkene er publisert i Familiens Vinterstrikk desember 2022.

   Slett